Gullgraving Bli med på tur Bli med på villmarkskurs Nyt nordnorsk natur Historie

VILLMARKSKURS/OVERLEVINGSKURS

Velkommen til spennende dager på Katterat. Bruk noen dager i år til å dyrke friluftslivets gleder i høyfjellet ved Ofotbanen.

Ønsker man å knytte naturopplevelser sammen med vår nære historie fra bygginga av Ofotbanen, er ei vandring langs Rallarveien midt i blinken. Som kjent ble Rallar-veien i Narvik kåret til Årets Friluftslivsområde i 1997 av Direktoratet for natur-forvaltning og Friluftsrådenes Landsforbund i samarbeid med Riksantikvaren. Her er en unik mulighet til å kombinere historie, geologi og biologi med friluftsliv.

I tillegg til overnatting kan jeg tilby klatring, gullvasking, guiding, førstehjelp og opp-læring i friluftsliv tilpasset kundens behov og ønsker.

VILLMARKSKURS

Jeg kan i år tilby villmarkskurs vinter og villmarkskurs sommer . I kursene legges det vekt på mest mulig øving i praktiske ferdigheter ute.

Villmarkskurs sommer inkluderer emnene overnatting, utstyr, turproviant, kart og kompass, førstehjelp, klatring, nødbivuak og overleving.

Villmarkskurs vinter inkluderer emnene overnatting vinterstid, sn¿hule-bygging, utstyr, turproviant, kart og kompass, førstehjelp, klatring, skred-lære, skiteknikk,nødbivuakk og overleving

Be om pristilbud for deg,din gruppe eller familie.

OVERLEVINGSKURS

"Den som er forbered vil overleve."

Vi arranger også rene overlevingskurs hvor du lærer å improvisere og leve av naturen. I en gruppe vil 50% løpe sin vei, 25% vil ignorere problemene og bare 25% vil prøve å ta tak i problemene. Du kan leve uten: mat i 3 uker,vann i 3 dager,luft i 3 minuter. Men panikk kan ta livet av deg i løpet av 3 sekunder.
Ketil Blomli - innehaver

 
 

Bestilling pr e-post pr. tlf: 908 54 484 -
Adresse: Katterat Stasjon 8500 Narvik